1. Contact
  2. nl@tuffbau.com

Constructeur/ Architect

Het ondersteunen van succesvolle projecten door een combinatie van onze uitgebreide technische expertise en superieure producten. Dat is de filosofie van tuffbau. Wij hebben daartoe een ervaren internationaal technisch team dat ontwerpers, bestekschrijvers en ingenieurs in de voorbereidende fase van een project kan ondersteunen. Een succesvol uitgevoerde modulaire bestrating vereist namelijk uitgebreide kennis van de talrijke onderling gerelateerde ontwerp- en constructiefactoren die rechtstreeks van invloed zijn op kwaliteit, prestaties en levensduur. Een goed begrip van deze factoren en een grondige kennis van de prestatiekenmerken van onze producten is noodzakelijk.

tuffbau-team

Het tuffbau-team is in te schakelen door ingenieurs, landschapsarchitecten, bestekschrijvers en aannemers. Het team geeft advies over specificaties en geeft voorlichting op basis van succesvol uitgevoerde projecten. Doordat we samenwerken met design- en engineeringprofessionals over de hele wereld, wordt onze specialistische kennis voortdurend bijgewerkt en verfijnd.

Het tuffbau-team biedt:

Elk project heeft unieke ontwerpvereisten en beperkingen. Ons team heeft kennis beschikbaar om hulp op maat te bieden bij elk project, van concept tot voltooiing, zowel vanuit technisch als architectonisch perspectief.
Een klein verschil in het ontwerp heeft grote gevolgen voor de levensduur van een constructie!

Download documenten