1. Contact
 2. +31 (0) 73 80 80 888
 3. nl@tuffbau.com

Roth

Roth, Beieren, Duitsland

In 2015 heeft tuffbau een centrum-project in Roth, Duitsland voltooid met een combinatie van tuffset G en tuffgrit, gespecificeerd door Architecten- en Ingenieursburo Eisenberger en Streb.

De klus omvatte het vervangen van de bestrating voor de drukke ingang van de Deutsche Post - een belangrijk distributiecentrum voor lokaal en internationaal vrachtvervoer met vrachtwagens en bestelwagens die door intensief gebruik de granieten rijbaan beschadigden.

De zij-ingang met poorten was dringend aan reparatie toe, maar het sluiten van de rijbaan zou een enorme verstoring van het distributiecentrum hebben veroorzaakt. De snelle uithardingseigenschappen van tuffset G boden de oplossing voor dit probleem.

tuffbau werkte samen met aannemer Creativ Idee Kirsch uit Büchenbach en zo kon het distributiecentrum gedurende het tweedaagse project volledig operationeel blijven. De oude, losgereden, granieten bestrating kon worden hergebruikt en werd verwijderd, onder druk gewassen en vervolgens opnieuw gelegd in een mix van tuffset G en tuffgrit die zowel voor de straatlaag, de hechtbrug en de voegen werd gebruikt.

Roth (25.000 inwoners) ligt ongeveer 25 km ten zuiden van Neurenberg.

Tegenwoordig is de stad gastheer voor o.a. een swingend blues- en jazzfestival en de legendarische Datev Challenge Roth-triatlon. De belangrijkste toeristische attractie is het Schloss Ratibor, een kasteel en jachthuis dat dateert uit de 16e eeuw. In 1942 bood de toenmalige eigenaar Freifrau Minna von Stieber het kasteel aan de stad Roth aan als cadeau. Tegenwoordig herbergt het kasteel een museum, een restaurant, de gemeentelijke bibliotheek en de kantoren en vergaderzalen van de gemeenteraad.

Bekijk onze nieuwste video, van het verwijderen van de bestrating tot het herstel, om het hele proces van dit project te bekijken.

 

Gebruikte producten

 • tuffgrit - beddingssplit

  Magmatisch split dat als materiaal voor de legbaan voor traditionele ongebonden modulaire bestrating geschikt is of als materiaal voor de ...

 • Trekker

  De trekker is essentieel voor het grondig reinigen van vers ingevoegde bestrating. Tuffbau’s trekker maakt het mogelijk om ...

 • Sponsbordset

  Vaak onderschat, is de Sponsbord set een accessoire dat effectief helpt om de laatste restjes overtollige voegmortels te verwijderen. De ...

 • Pergo 880: Voegenreinigingsmachine

  Gebruiken om cementvoegen af ​​te sponsen Reinigt snel overtollige voegmortel Werkt op gezaagde of bekapte oppervlakken Zorgt voor ...