1. Contact
  2. nl@tuffbau.com

Over ons

tuffbau is een familiebedrijf dat expertise heeft in het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige bestratingsmortels. Het bedrijf is opgericht in het Verenigd Koninkrijk, waar tuffbau inmiddels marktleider is op het gebied van specialistische bestratingsmortels.

Wat doen wij?
tuffbau ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige natuurlijke bestratingsmortels, zonder chemische toevoegingen als harsen en polymeren. Daarnaast wordt minder cement in onze producten toegepast, waardoor de CO2-uitstoot 30 tot 50% minder is in vergelijking met meer conventionele producten.

Wat is onze filosofie?
Het ondersteunen van succesvolle projecten door een combinatie van onze uitgebreide technische expertise en superieure producten. Dat is de filosofie van tuffbau. Hoe doen wij dat? Door opdrachtgevers en klanten het volgende te bieden;

Waar staan onze fabrieken?
De fabrieken van tuffbau staan in Canvey Island in het Verenigd Koninkrijk, in Duitsland wordt op 3 verschillende locaties geproduceerd.

Waar zijn wij vertegenwoordigd?
tuffbau is in Europa en ver daarbuiten vertegenwoordigd. De Europese vertegenwoordigingen zijn te vinden in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk. Buiten Europa heeft tuffbau vertegenwoordigingen in het Midden-Oosten, Azië en Nieuw-Zeeland.

Hoe denken wij over duurzaamheid?
tuffbau heeft als prioriteit om de CO2-uitstoot te verminderen. Dit doen we onder andere door minder cement in onze producten te gebruiken. Dit levert 30 tot 50% minder CO2-uitstoot op in vergelijking met meer conventionele producten. Daarnaast hebben we een strategie ontwikkeld, bestaande uit vier zeer effectieve manieren om de CO2-uitstoot drastisch te beperken en het afval te verminderen. Ons uitgebreide statement vindt u op de pagina CO2.

Download documenten